Magic 2 - Nevidljivi sistem za izradu drvenih pregradnih vrata

Magic 2 sistem za pregradna drvena vrata, poseduje novu seriju patentiranih vazdušnih usporivača, koji za razliku od usporivača u Magic sistemu (30mm), imaju dužinu usporivanja od 50mm.

Takođe, prednost novih usporivača je ta što su nezavisni od PVC distancera, što znači da im se po potrebi može promeniti položaj u šini.

Novi PVC distanceri koji odvajaju vrata, ujedno omogućavaju pravolinijsko kretanje vrata po zidu, ukoliko zid na koji se postavlja Magic 2 mehanizam nije idealno ravan.

Novi patentirani Magic 2 mehanizam omogućava:

  • podešavanje distance između poda i vrata
  • Podešavanje distance između vrata i zida

Sva podešavanja se rade sa gornje strane i ne zahtevaju prethodno skidanje vrata.

Sistem za sprečavanje ispadanja vrata sastoji se iz dva osigurača koja se uz pomoć poluge lako aktiviraju, nakon aktivacije, poluge se mogu izvaditi ili jednostavno polomiti. 

Nečujni usmerivač pravca koji se nalazi u setu sa Magic 2 mehanizma izrađen je od legure "Zamka" (ZnAl), što ga za razliku od PVC usmerivača pravca iz Magic sistema čini čvršćim i pouzdanijim.

Još jednu inovaciju čine novi patentirani donji točkići. Naime, osim povećanja prečnika donjeg točkića, proširena je i gumena površina na samom točkiću i samim tim se smanjuje mogućnost da se na bilo koji način ošteti podna obloga preko koje prelaze pregradna vrata. Dodatno poboljšanje je i činjenica da su u donji točkić dodate i dve opružne pločice, koje služe da osiguraju stabilnost prilikom kretanja vrata koja su težine preko 40kg, a maksimalne težine do 80kg!

Magic 2 klizni sistem, nudi mogućnost ukopavanja vrata i postavljanje šine tako da se ista ne vidi nakon postavljanja. Ova mogućnost povećava krajnji estetski izgled pregradnih vrata.

Na stranici Magic 2 sistema možete pogledati ostale karakteristike kao i preuzeti PDF brošuru koja se nalazi u jezičku "Uputstva".