EURO-PROFIL d.o.o. je osnovan krajem 2003. godine i bavi se proizvodnjom, trgovinom, uslugama i dizajnom u oblastima završnih radova u građevinarstvu, kao i uređenjem enterijera.

Naročit akcenat tokom proteklih dvadeset godina smo stavili na klizne sisteme za plakarska i pregradna vrata, kao i na aluminijumske frontove sa staklenim ispunama.

Na našoj veb-stranici možete videti celokupan program koji čini preko 12000 proizvoda.

EURO-PROFIL  d.o.o. posluje kao srednje preduzeće i trenutno ima preko 80 zaposlenih raspoređenih u tri sopstvena maloprodajna objekta, kao i u veleprodajnom magacinu, proizvodnom pogonu i pogonu za plastifikaciju metala. Tokom proteklih dvadeset godina ostvarili smo saradnju sa preko 500 domaćih firmi, a i saradnju sa firmama iz regiona.

Godine 2018. otvorili smo našu firmu EURO.PROFIL d.o.o. u Bosni I Hercegovini (Banja Luka), dok u Crnoj Gori poslujemo sa našim zvaničnim predstavnikom EUROENTERIJER iz Podgorice.

Veoma smo ponosni na saradnju koju smo ostvarili sa vodećim evropskim proizvođačima iz naše oblasti, te smo u mogućnosti da odgovorimo na posebne zahteve kupaca i pronađemo odgovarajuće rešenje.

"Svesni smo da samo sa kvalitetnom robom, stalnim lagerom, kao i brzom isporukom, možemo adekvatno poslovati, što će u našem budućem poslovanju biti obavezna praksa."

SERTIFIKATI:
ISO 9001:2015 | ISO 9001:2015 Eng | ISO 14001:2015 | ISO 14001:2015 Eng POLITIKA KVALITETA I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE Zlatna izvršnost

EURO-PROFIL d.o.o.