Izjava o zaštiti privatnosti

EURO-PROFIL d.o.o se obavezuje da čuva privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima/kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnka u cilju pružanja kvalitetne usluge. 

Korisnicima dajemo mogućnost izbora, uključujući mogućnost lične odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste u svrhu obaveštenja o novim proizvodima kao i druge korisne informacije o poslovanju firme.

Svi podaci o korisnicima/kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposleni u EURO-PROFIL d.o.o (kao i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

EURO-PROFIL d.o.o. maksimalno koristi svoje resurse kako bi svi artikli na ovom sajtu bili prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama i fotografijama. Ipak ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti ispravne

Sadržaj prikazan na sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (ikonice i sl), tekstovi, fotografije i logotipi, audio i softver su vlasništvo EURO-PROFIL d.o.o (europrofil.rs) ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti EURO-PROFIL d.o.o.

Sve informacije dostupne na internet stranicama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Ukoliko smatrate da je sadržaj koji se nalazi na europrofil.rs Vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

EURO-PROFIL d.o.o. zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci europrofil.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.