Sajam građevinarstva 2017

     
SAJAM GRAĐEVINARSTVA 2017
     

Poštovani,

Nakon završenog sajma građevinarstva 2017, želimo u ime firme EURO-PROFIL da Vam se zahvalimo na poseti našem štandu. Nadamo se da smo Vam približili deo proizvoda iz našeg asortimana i da ćete Vi to uspešno plasirati Vašim klijentima ili za Vaše potrebe.

Želimo da istaknemo odlično interesovanje za sledeće proizvode: klizni sistemi za sobna vrata i aluminijumski štokovi. Asortiman lajsni smo proširili sa dva Italijanska dobavljača Profilpas i Profilitec.

Uvek Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja, sugestije i predloge.

Želimo da Vas obavestimo da nam je u planu opremanje našeg izložbenog salona u Makišu. Cilj nam je da tako predstavimo naš asortiman i da Vi uvek možete da dođete i vidite kako određeni sistem funkcioniše, kako se montira i takođe da dovedete Vaše klijente i predstavite im klizne sisteme.

U nadi da ćemo uspešno sarađivati, srdačan pozdrav,

Vaš EURO-PROFIL

     
 
       
       
Dekorativni profili za podne i zidne obloge - Metalni i PVC Profili za keramičke pločice - Ventilacione rešetke - Komarnici - Otirači - Garnišne
 
 
 
     

Aluminijumski štokovi za staklena i drvena vrata - Klizni sistemi za drvena i staklena pregradna vrata sa i bez usporivača...
       
       
       
       
       
     

 

 |  Naslovna |  Kontakt |  Mapa sajta |