NOVI PROIZVODI

Četkica od 19mm, 15mm i 7mm za aluminijumske rukohvateMetalni mehanizmi za izradu kliznih vrata. Samopodešavajući, asimetrični i simetrični točkićiStepenišna dekorativna LED lajsna sa belim pvc poklopcem.Apollo PVC maska za radijatorske cevi

 

 

NOVI PROIZVODI 2016-2017

 

 

 

 


 

 

ELEMENTI ZA GARDEROBERE - PREMIUM
 
Premium police za plakare - Nosači pantalona, žičane korpe, nosači obuće, staklene police...
 
 

 

 

EP-OP 09 Metalni mehanizam ZA LAKA KLIZNA VRATA
 
Mehanizam EP-OP 09 koristi se kod izrade kliznih plakarskih vrata maksimalne nosivosti 25 kg.
Za ovaj mehanizam koriste se jednokanalne donje i gornje šine od eloksiranog aluminijuma. Donji nosivi točkići su urađeni od tvrdog PVC-a sa kugličnim ležajevima, tako da prilikom rada omogućavaju skoro bešumno kretanje...
 
 

 

 

Padajući mehanizam za dihovanje vrata i poda
 
Padajući mehanizam za dihtovanje vrata i poda može biti ugradni ili nadgradni. Nadgradni padajući mehanizam za vrata je moguće postaviti i na stara vrata.
Mehanizam obezbeđuje odlično dihtovanje kako bi sprečio prolaz promaje, prašine, vlage, insekata, dima, svetlosti i zvuka...
 
 

 

 

Odbojnik za vrata
 
Odbojnici za vrata služe da ne dozvole vratima da udare o zid prilikom otvaranja vrata.
 
 

 

 

Kvake, rozetne i ručke za povlačenje vrata
 
Kvalitetne kvake sa rozetnama za drvena vrata i ručke za povlačenje staklenih vrata atraktivnog dizajna, koje se mogu uklopiti u sva stambena ili radna okruženja.
 
 

 

 

EP-OP 41/42 MEHANIZAM ZA LAKA KLIZNA VRATA
 
Mehanizam EP-OP 41/42 koristi se kod izrade lakih drvenih kliznih plakarskih vrata maksimalne nosivosti 20 kg.
Predviđena debljina drvene ispune za dvoje vrata je 18 mm, a za jedna vrata od 18-40 mm.
 
 

 

 

PVC profili za zaštitu ivice zida
 
PVC profili za zaštitu ivice zida dostupni su u crvenoj, plavoj, žutoj i zelenoj boji.
Profili su 3m dužine.
 
 

 

 

PVC cokla za spoj podnih i zidnih površina
 
PVC cokla za spoj podnih i zidnih površina je dostupna u beloj, crvenoj, plavoj, žutoj i zelenoj boji.
Cokle su 2m dužine.
 

 

 

EP-OP16 Sistem za klizna plakarska vrata
 
Metalni mehanizam EP-OP16 koristi se kod izrade kliznih plakarskih vrata maksimalne nosivosti 50kg. Za ovaj mehanizam ne postoje stoperi, već isključivo setovi usporivača za vrata težine 15kg, 30kg i 50kg. Aluminijumska gornja i donja šina su 6m dužine. Predviđena debljina drvene ispune je 18mm.
 

 

 

Nivelatori za keramičke pločice
 
Nivelator pločica koriste keramičari kod postavljanja pločica radi preciznog nivelisanja po visini. PVC šnala osim nivelacije omogućava keramičarima širinu fuge 1mm ili 2mm. Ako se koristi distancer 2-3mm. Inače, nivelatori se mogu koristiti sa standardnim krstićima.
 
U tabeli na kraju stranice možete videti koliko PVC klinova i PVC šnala Vam je potrebno po m², u zavisnosti od dimenzije pločica.
 
 
 

 

 

SINHRO - SISTEM ZA PREGRADNA DRVENA VRATA
 
Klizni sistem za drvena pregradna vrata italijanskog proizvođača Terno Scorrevoli, predviđen je za izradu dvoje kliznih vrata sa sinhronizovanim kretanjem. Minimalna debljine ispune je 30mm, a maksimalna nosivost 80kg po vratima.
 

 

 

SOLO VETRO - SISTEM ZA PREGRADNA STAKLENA VRATA
 
Klizni sistem za staklena pregradna vrata poznatog italijanskog proizvođača Terno Scorrevoli, predviđen je za izradu jednih kliznih vrata ili dvoje kliznih vrata sa sinhronizovanim otvaranjem i zatvaranjem, max. nosivosti do 80kg, sa usporivačima. Aluminijumska gornja i donja šina omogućavaju ugradnju fiksnog staklenog zida iza kojeg se kreću staklena vrata.
 

 

Aluminijumski štokovi
 
U ponudi imamo Al profile za izradu štokova sa i bez svetlarnika. Završna obrada Al profila je srebro mat, a max. dužina profila je 5,5m. Aluminijumski profili za izradu štokova su praktični za ugradnju, a osim toga, svojim dizajnom zadovoljavaju estetske potrebe tržišta. Kombinacijom profila iz naše ponude, moguće je napraviti aluminijumski štok za svaku debljinu zida. Radijus vidnih spoljašnjih ivica Al profila je R2,7mm.
 

 

Komarnici - Zaštita od insekata
 
Sistem aluminijumskih profila za izradu komarnika, omogućava jednostavnu montažu sa spoljašnje, odnosno sa unutrašnje strane prozora ili vrata, pričvršćivanjem za sam ram prozora ili štok vrata. Pored jednostranih mogu se izraditi i dvostrani komarnici.
U ponudi imamo fiksne komarnike, klizne horizontalne i klizne horizontalno vertikalne komarnike.
 

 

 

Aluminijumski LED zidni profil
 
Al LED zidni profil koji Vam predstavljamo, koristi za spoj različitih površina kako bi se postigli funkcionalni i estetski svetlosni efekti.
Profil donosi veliko zadovoljstvo i brojne mogućnosti u ugradnji.
 

 

 

 

Cosma ručice
 
Ručice za izradu nameštaja poznatog italijanskog proizvođača Cosma, u standardnim veličinama i modernog dizajna.
 

 

 

LED ugradni i nadgradni profili sa senzorima pokreta
 
LED nadgradni i ugradni profili sa senzorima pokreta ili dodira dolaze u setu sa LED diodama, napajanjem (12V), čepovima i mlečnim poklopcima. Boja svetla je hladno bela.
 

 

 

EVO PVC Cokla za spoj podnih i zidnih obloga
 
Nudi inovativna i praktična rešenja; jedno od osnovnih prednosti je inovativni ClickFit sistem koji osigurava brzu i jednostavnu montažu i demontažu podne lajsne. Fleksibilna PVC masa omogućava sigurnu montažu čak i na neravnim zidovima. 
EVO ponuda cokli uključuje tri elegantne kolekcije (prirodnu, modernu i industrijsku), koje obezbeđuju idealan izbor za bilo koji stil enterijera i svaku vrstu poda.
 

 

 

SM-70 Aluminijumski ukrutni rukohvat za ispunu debljine 18mm
 
Aluminijumski ukrutni rukohvat SM-70 koristi se za izradu kliznih plakarskih i pregradnih vrata od ispune debljine 18mm. Al rukohvat ima predviđene otvore za tekstilnu četkicu koja se uvlači unutar rukohvata, a koja se može poručiti u dimenzijama od 7mm, 15mm i 19mm.
 

 

 

EP-OP Mehanizam za staklena i drvena pregradna vrata SA I BEZ USPORIVAČA
 
Set za jedna vrata sa jednim usporivačem namenjen je za vrata minimalne širine 560mm, a set za jedna vrata sa dva usporivača za minimalnu širinu vrata 850mm. Maksimalna nosivost mehanizma po vratima je 60kg.
 

 

 

Al LED garderobna šipka - oklagija - sa senzorom pokreta
 
Aluminijumska LED oklagija, koristi se kao garderobna šipka za garderobere, ormane ili plakare. LED garderobna šipka na sebi ima senzor pokreta, što omogućava automatsko paljenje svetla kada se plakar otvori.
 
 

 

 

Al ugradni, nadgradni i ugaoni LED profili
 
Pogledajte našu veliku ponudu aluminijumskih ugradnih, nadgradnih i ugaonih profila za LED rasvetu. Pored Al profila možete pronaći i PVC čepove, PVC poklopac beli-mlečni i providni-transparentni, nosače...
 
 
 

 

 

GL Horizontalne i Vertikalne ručice za izradu nameštaja
 
Horizontalne i vertikalne ručice primenjuju se kod izrade korpusa, frontova plakara, kuhinjskih elemenata i fioka-ladica.
 
 

 

Al profili za izradu ramova za klizni mehanizam EP-G i In Line
 
Profili za izradu Al ramova za klizna plakarska vrata za klizne sisteme EP-G i In Line su 6m dužine, osim rukohvata koji su 5,5m dužine.
Ispuna za aluminijumski ram je staklo 4mm debljine.
Za sklapanje aluminijumskog rama potrebni su sledeći elementi: 
gornja i donja horizontala, pregradni i vezni profil ukoliko ima potrebe za njima, rukohvati (obli ili ravni), PVC ispuna i vezni elementi.
 

Sistem EP-G  |  Sistem In Line 

 


 

d-Lite Lift PODIZNI MEHANIZAM
 
D-Lite podizni mehanizam je izuzetno tih i pouzdan i ima maksimalnu nosivost po vratima 14kg.
Mehanizam nema šarke. U ponudi imamo setove u beloj i sivoj boji.
 
 
 


 

Aluminijumski profili za zidni panel
 
Aluminijumski profili za izradu zidnih panela uglavnom se koriste za zastakljivanje zida iznad radne ploče, u prostorima kao što su kuhinje, a obzirom na lakoću montiranja i mogućnosti, profili imaju široku primenu u uređenju enterijera.
 
 
 
 
 
 


 

Al+PVC mini diht profili za spoj radne ploče i zida 15x15
 
Al+PVC diht profili koriste se za spoj zida i radne ploče u nameri da spreče oticanje vode iza elemenata.
 
 
 
 
 
 


 

Zatezači za vrata Terno Scorevoli
 
Zatezači se postavljaju radi preventivnog ispravljanja vrata kad se na vrata ne postavljaju ukrutni rukohvati i kod kliznih sistema sa gornjim kačenjem.
 
 
 
 
 
 


 

Venus sistem sa usporivačima za pregradna vrata
 
Venus 11 i Venus 22 su sistemi za drvena i staklena pregradna vrata max. težine do 40kg. sa usporivačima.
 
 
 
 
 
 


 

Teleskopske garnišne
 
Metalne garnišne se prodaju kao setovi i upakovane su u PVC blister box pakovanje sa svim potrebnim delovima za montažu: nosačima, alkama, kukicama, šrafovima i nastavcima .
 
 
 
 
 
 


 

Metalna jednokanalna garnišna
 
Metalna jednokanalna garnišna dostupna je u sledećim dimenzijama: 
1,5m; 2m; 2,5m; 3m; 3,5m; 4m; 4,5m. Uz svaku dimenziju garnišne isporučujemo određeni broj klizača i dva čepa.  
 
 
 
 
 
 


 

PVC flexibilna garnišna
 
Flexibilna garnišna dolazi u paketima od 10m i 20m sa svim potrebnim delovima za sklapanje. 
 
 
 
 
 


 

MONOLIFT I DUOLIFT PODIZNI MEHANIZAM ZA VAŠA VRATA
 
MonoLift DuoLiftpodizni mehanizmi uvek daju prioritet bezbednosti, sprečavajući brzo i oštro otvaranje i zatvaranje vrata. Podizni mehanizam dizajniran je tako da zauzima minimalan prostor, obezbeđujući perfektnu funkcionalnost u svim segmentima.
 
 
 
 
 


 

DIVA -  SISTEMI ZA IZRADU PREGRADNIH VRATA
 
Diva mehanizam za izradu drvenih i staklenih pregradnih vrata prodaje se kao set sa svim potrebnim elementima za sklapanje. Patentirani vazdušni usporivači i fino podešavanje mehanizama obezbeđuju sigurnost u rukovanju. Nosivost mehanizama po vratima od 40kg do 80kg.
 
 
 
 
 


 

MAGIC - NEVIDLJIVI SISTEMI ZA IZRADU PREGRADNIH VRATA

Magic mehanizam za sklapanje drvenih i staklenih pregradnih vrata prodaje se kao set sa svim potrebnim elementima za sklapanje. Ono što je interesantno kod ovog sistema je to što se šine i mehanizmi ne vide. Nosivost po vratima je max. 80kg.

 
 
 
 
 
 


 

EP-1069 PROFIL ZA IZRADU FRONTA

Al profil EP-1069 koristi se kao ručica za frontalne delove elemenata za pločaste materijale debljine 18mm i nudi mogućnost postavljanja LED dioda, sa gornje i sa donje strane.

Difuzor (poklopac) je bele boje.
 
 
 
 
 


 

RUČKE I ČIVILUCI
 
Metalne ručice i čiviluci poznatih evropskih proizvođača u standardnim veličinama i oblicima. 
 
 
 
 
 
 


 

IN LINE INTELIGENTNI I MANUELNI SISTEMI
 
In Line inteligentni i manuelni sistem za izradu kliznih plakarskih vrata sa i bez ručnog otvaranja.
 
 
 
 
 


 

ELEMENTI ZA UNUTRAŠNJE UREĐENJE GARDEROBERA

 
Klizni elementi na izvlačenje za racioalizaciju i bolju preglednost prostora unutar garderobera, ormana, plakara.
 
 
 
 
 


 

SM-217 - ALUMINIJUMSKA UKOPAVAJUĆA RUČICA
 
Aluminijumska ručica u srebro mat i srebro sjaj eloksaži za izradu nameštaja od pločastih materijala.
 
 
 
 
 
 


 

EP-G - METALNI MEHANIZAM ZA KLIZNA PLAKARSKA VRATA
 
Uz 2 seta mehanizama za izradu jednog plakara idu 4 usporivača, što obezbeđuje usporavanje vrata u svim pravcima.
 
 
 
 
 
 


 

EP-MONTE - SISTEM ZA KLIZNA PLAKARSKA VRATA
 
Sistem podržava debljinu iverice 10mm ili staklo 4mm.
Karakteristike: lako sklapanje, skoro bešuman rad točkića, pouzdani setovi usporivača i diskretan, skoro neprimetan izgled profila.
 
 
 
 
 
 


 

Aluminijumski ram za izradu kuhinjskih elemenata i drugog nameštaja.
Aluminijumski ram za izradu kuhinjskih elemenata i drugog nameštaja.

ALUMINIJUMSKI RAM 1004N

Aluminijumski ram 1004N za izradu nameštaja od pločastih materijala.

 

 
 
 


 

Aluminijumska okapnica za završetak površina obloženih keramikom
Aluminijumska okapnica za završetak površina obloženih keramikom

ALUMINIJUMSKA OKAPNICA 

Aluminijumska okapnica koristi se kao profil za završetak površina obloženih keramikom sa kojih se sliva voda (balkoni, terase...).

 

 
 
 


 

Aluminijumski profil za dilataciju po horizontali, za debljinu keramike od 10-12mm.
Aluminijumski profil za dilataciju po horizontali, za debljinu keramike od 10-12mm.

ALUMINIJUMSKI DILATACIONI UGRADNI PROFILI 

DILATACIONI UGRADNI PROFILI SA CRNOM I SIVOM GUMOM
Aluminijumski profili za dilataciju po horizontali, za debljinu keramike od 10-12mm.

 

 
 
 


 

EP68 - Sistem za izradu kliznih plakarskih vrata
EP68 - Sistem za izradu kliznih plakarskih vrata

EP68 - SISTEM ZA IZRADU KLIZNIH PLAKARSKIH VRATA 

EP 68 Klizni mehanizam sa usporivačima nosivosti do 50kg.
Mogućnost ugradnje ispune debljine 18mm i 4mm, bešumno kretanje vrata, proveren kvalitet usporivača.

  

Neo Lift Podizni mehanizam LED
Neo Lift Podizni mehanizam LED

NEOLIFT PODIZNI MEHANIZAM SA LED SVETLOM

Podizni mehanizam sa LED rasvetom, šarka sa podešavajućim usporavanjem, Soft Close šarka, Push Open, Soft Close i skrivene fioke, obični klizači za fioke, itd...

 

 
 
 
 
 


 

Ventilacione rešetke
Ventilacione rešetke
VENTILACIONE REŠETKE 
 
Aluminijumske ventilacione rešetke se prodaju na komad, u širinama od 60mm, 86mm i 100mm.
 


 

METALNE 'H' GARNIŠNE
 
Metalne 'H' garnišne prodajemo u dužinama od: 1,5m; 2m; 2,5m; 3m i 4m.
Prečnik metalne šipke je ø19mm. Raspoloživi dezeni su: antique, crna/zlato i inox.
 
 
 
 


 

EP-USPORIVAČ ZA METALNI MEHANIZAM SM 80
 
Usporivač vrata za metalni mehanizam SM80.
 
 
 
 


 

METALNI MEHANIZAM PKM 80N
 
Metalni mehanizam PKM 80N za ispunu (iverica, medijapan...), debljine 18mm.
Uz ovaj mehanizam možete poručiti i usporivače za težinu vrata do 45kg. i do 80kg.
 


 

 

EP-PKM 80R - MEHANIZAM SA DVA USPORIVAČA

Metalni mehanizam EP PKM 80R dolazi kao set sa dva usporivača po jednim vratima, gornjim i donjim točkićima.

Maksimalna nosivost mehanizma po vratima je 60kg.
 


 

F-ALUMINIJUMSKI PROFIL ZA STAKLO

Aluminijumski profili i elementi za izradu frontova od stakla i iverice, pružaju velike mogućnosti u uređenju stambenih i poslovnih prostora.
 

  

ALUMINIJUMSKI PROFILI ZA ŠKOLSKE TABLE

Aluminijumski i PVC profili za izradu školskih tabli. Profili su 6m dužine.
 


 

ALUMINIJUMSKE NOGICE I DISTANCERI

Nogice za izradu nameštaja od pločastog materijala eloksirane su u: srebro mat i srebro sjaj eloksažu. Nogice se prave po standardnim dimenzijama: 50mm, 100mm, 150mm.
 


 

K-NOGICE ZA IZRADU MEBLIRANOG NAMEŠTAJA

K - Nogice za izradu mebliranog nameštaja. 
Svi modeli su dostupni u dve eloksaže: inox i srebro sjaj.
 


 

VENUS-SISTEM ZA KLIZNA PREGRADNA VRATA

Metalni mehanizam Venus.
Sistem za klizna pregradna vrata do 40kg težine. Vrata mogu da budu od drveta i stakla u zavisnosti od mehanizma koji se koristi.
 


 

ALUMINIJUMSKI PROFILI ZA LED DEKORATIVNU RASVETU

Aluminijumski profili za uredjenje enterijera i dekorativnu LED rasvetu.
U ponudi imamo ukopavajuće, nadgradne i stepenišne LED profile za dekoraciju svetla.
 


 

SM 1026H-VEZNI PROFIL

Aluminijumski profil za spoj pločastih materijala debljine do 18mm u ugao od 180°. Dužina profila je 3m.
 


 

EP 05-SISTEM ZA STAKLENA KLIZNA VRATA

Metalni mehanizam za staklena klizna vrata sa Al rukohvatima i bez Al rukohvata za debljinu stakla od tačno 5mm. Maksimalna nosivost mehanizma po jednim vratima je 15kg.
 


 

K9-DIHT PROFIL

Diht lajsne se koriste za spoj radne ploče i zida. Izrađene su od plastike i aluminijuma.
Eloksirane su u: srebro sjaj i srebro mat. Dužina profila je 4m.
 


 

metalne garnišne - čarli, eta i harmony

Prečnik šipke je 18mm. 
Garnišne su upakovane u zaštitnu vakum foliju u dužinama od 1,2m; 1,6m; 2,0m i 2,4m.
Završna obrada metalnih garnišni - crna, srebrna, bela i zlatna.
 


 

F-ALUMINIJUMSKI PROFIL - DEKORATIVNI FLAH 6mm I 12mm

Aluminijumski flahovi koriste se da prikriju i dekorišu spoj različitih materijala, kao i da podele određene celine (podele na plakarskim vratima i sl.).
Flahovi su samolepljivi, dužine 3m.
 


 

EP71-METALNI MEHANIZAM ZA PREGRADNA VRATA

Metalni mehanizam EP71 za debljinu iverice od 18mm do 36mm za nosivost vrata do 50kg. U jednom pakovanju mehanizama idu dva usporivača, dva točkića sa pločicama za vezu mehanizma sa vratima,
donja vođica i ključ za podešavanje vrata.
 


 

METALNE VITRAŽE

Metalne vitraže na razvlačenje za prozore svih dimenzija.
 


 

APOLLO MASKA

Apollo maska izgleda kao prsten sa zaključavanjem i služi da oiviči cev od radijatora.
 


 

METALNI STOPER-POZICIONER VRATA

Pozicioner se postavlja u gornju šinu i služi da zaustavi vrata u toj poziciji. Odgovara metalnom mehanizmu EP 10 i PKM 80N.
 


 

TOČKIĆI ZA SISTEM KLIZNIH VRATA EP10

Novi - Gornji i donji točkići za simetrične i asimetrične aluminijumske rukohvate.
 


 

GL-RUČICE ZA IZRADU NAMEŠTAJA

Skrivene GL aluminijumske ručice u mat i sjaj završnoj obradi. Koriste se za izradu nameštaja od pločastih materijala, konkretno za izradu fioka i frontova.
 


 

PROTIVKLIZNI STEPENIŠNI PROFIL 390 / H=12mm

Završna obrada profila: zlato mat i srebro mat. Dužina profila je 2,5m.
 


 

PVC DIHT SANITAR 20mmx30mm

PVC diht sanitar, profil za spoj kade i pločica. Dužina profila je 2,7m.
 


 

PROFILI ZA SPOJ RADNE PLOČE

EP-T Al.profili za spoj radnih ploča u ugao od 180º i 90º. T profili su namenjeni pločama debljine 30mm i 40mm.
 


 

Četkica za al rukohvate

Četkica za Al. rukohvate od 19mm, 15mm i 7mm.
Služi da što bolje udihtuje (zatvori) prostor između rukohvata i bočne stranice plakara.
 


 

VEZNI PROFILI

Aluminijumski vezni profili za izradu nameštaja od pločastog materijala
Aluminijumski vezni profili za izradu nameštaja od pločastog materijala
Vezni profili za izradu nameštaja od pločastih materijala:
 
T-profil 7mm i Al. flah 1,8mm
služe da prekriju ili dekorišu spojeve različitih materijala, kao i da podele određene celine.
 
SB 1027C - H profil
koristi se za spoj dve iverice od 18mm u ugao od 180º.
 


 

Kuhinjska cokla 10cm - Sjaj

Kuhinjska cokla 10cm-Sjaj
Kuhinjska cokla 10cm-Sjaj
Cokla za spoj kuhinjskih elemenata i poda. Sve cokle na sebi imaju meki PVC profil koji naleže na pod i stvara nepropusni spoj cokle i poda.
 


 

Profil za izradu fronta SB 1003N Bronza

Aluminijumski profil za izradu fronta
Aluminijumski profil za izradu fronta
Profil za izradu fronta. Specifičnost profila je da se staklo lepi za Al ram. Obrada stakla pre ugradnje u Al ram je obavezna. Profil je dužine 3m.
 


 

EP 380 protivklizni stepenišni profil sa gumom 

EP 380 Protivklizni stepenišni profil sa gumom
EP 380 Protivklizni stepenišni profil sa gumom
Profil za keramiku debljine od 8-11mm. Postavlja se pri ugradnji podnih obloga. Profil je dužine 3m. 
 


 

BM 321 sjaj aluminijumski rukohvat 

BM 321 Sjaj - Aluminijumski rukohvat
BM 321 Sjaj - Aluminijumski rukohvat
Dekorativni rukohvat sa četkicom za pločaste materijale debljine 18 mm. Profil je dužine 2,7m.
 


 

UGRADNI I NADGRADNI DILATACIONI PROFILI 

Ugradni i nadgradni dilatacioni profili
Ugradni i nadgradni dilatacioni profili
Aluminijumski ugradni i nadgradni dilatacioni profili sa crnom gumom. Profili su dužine 3m.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

ALUMINIJUMSKI PROFIL ZA KABLOVE 

Aluminijumski profil za kablove 90x20
Aluminijumski profil za kablove 90x20
Aluminijumski profil za kablove 90mmx20mm. Profil je dužine 3m.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorije proizvoda

ZAPOSLENJE

09. januar 2018.

 

 

 

 

KOMERCIJALA

08. januar 2018.

Ukoliko želite da ostvarite
kontakt sa našom
komercijalom, pozovite:
 
Fizička lica:
Tel: 011 2500 506 (Žarkovo)
Tel: 011 3715 381 (Zemun)
 
Pravna lica:
Tel: 011 3572 925
Tel: 011 3572 889
 
 

 

DEKORATIVNA STAKLA I OGLEDALA

07. januar 2018.

 

ALUMINIJUMSKA OKAPNICA

06. januar 2018.

 

AL ŠTOKOVI ZA VRATA

05. januar 2018.

 

PROFILI ZA IZRADU REKLAMA

04. januar 2018.

 

OKOV ZA NAMEŠTAJ

03. januar 2018.

Okov za nameštaj - šarke - klizači - fioke - potpuno i delimično izvlačenje - spojke - podizači

 

DEKORATIVNI PROFILI ZA PODNE I ZIDNE OBLOGE

02. januar 2018.

 

OTIRAČI ZA STAMBENE I POSLOVNE PROSTORE

01. januar 2018.

 

Pretraga

Pretraži:

 |  Naslovna |  Kontakt |  Mapa sajta |